Rennie anijs 24 tabletten

Rennie anijs 24 tabletten

350.628165
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 3,59
Inclusief BTW

 

Rennie Anijs kauwtabletten kopen? Ontdek de voordelen van Rennie!

Ben je op zoek naar verlichting van brandend maagzuur en indigestie? Overweeg dan Rennie Anijs kauwtabletten, een bekend en effectief product dat speciaal is ontworpen om maagzuurklachten te verlichten. In deze producttekst zullen we de voordelen van Rennie Anijs kauwtabletten bespreken, waarom het een slimme keuze kan zijn, en hoe je het kunt verkrijgen.

Waarom Rennie Anijs Kauwtabletten?

Rennie is een gerenommeerd merk als het gaat om de behandeling van brandend maagzuur, indigestie en andere maagklachten. Rennie Anijs kauwtabletten zijn een populaire keuze, en hier is waarom:

1. Snelwerkende verlichting

Een van de belangrijkste voordelen van Rennie Anijs kauwtabletten is hun snelwerkende karakter. Zodra je een kauwtablet inneemt, begint het actieve ingrediënt onmiddellijk te werken om overtollig maagzuur te neutraliseren. Dit kan onmiddellijke verlichting bieden van brandend maagzuur en indigestie.

2. Effectieve neutralisatie van maagzuur

Rennie Anijs kauwtabletten bevatten een combinatie van calciumcarbonaat en magnesiumcarbonaat, die samenwerken om maagzuur effectief te neutraliseren. Hierdoor wordt het brandende gevoel in de borst verminderd en kun je weer comfortabel ademen.

3. Handig voor onderweg

Rennie Anijs kauwtabletten zijn handig verpakt in handige zakjes, waardoor ze ideaal zijn voor onderweg. Je kunt ze gemakkelijk in je tas of zak bewaren, zodat je altijd snel verlichting bij de hand hebt, waar je ook bent.

Waarom Rennie Anijs kauwtabletten?

Rennie Anijs kauwtabletten kunnen effectief zijn bij de behandeling van verschillende maagklachten, waaronder:

  • Brandend maagzuur
  • Indigestie
  • Zuurbranden
  • Opgeblazen gevoel

Ze bieden snelle verlichting en kunnen je helpen om je weer comfortabel te voelen na een maaltijd.

Voor wie is Rennie Anijs geschikt?

Rennie Anijs kauwtabletten zijn geschikt voor volwassenen en adolescenten vanaf 12 jaar en ouder die last hebben van brandend maagzuur en indigestie. Het wordt algemeen als veilig beschouwd, maar het is belangrijk om de aanbevolen dosering niet te overschrijden en de instructies zorgvuldig te volgen. Het gebruik ervan wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 12 jaar zonder overleg met een zorgverlener.

Adolescenten vanaf 12 Jaar en Ouder

Voor adolescenten en volwassenen die last hebben van brandend maagzuur, indigestie en andere maagklachten, kunnen Rennie Anijs kauwtabletten een handige en effectieve behandelingsoptie zijn. Ze kunnen snel verlichting bieden, zodat je je weer kunt concentreren op je dagelijkse activiteiten.

Raadpleeg een Arts voor Jongere Kinderen

Voor kinderen jonger dan 12 jaar is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen voordat Rennie Anijs kauwtabletten worden toegediend. De dosering en het gebruik moeten zorgvuldig worden aangepast aan de leeftijd en het gewicht van het kind, en alleen onder medisch toezicht.

Wat is de dosering van Rennie Anijs?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Rennie Anijs kauwtabletten:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 - 2 tabletten per keer kauwen of opzuigen
(de tabletten kunnen zonder water worden ingenomen). De tabletten bij voorkeur
innemen één uur na de maaltijd en voor het slapen gaan. Bij klachten mogen tussentijds 1
- 2 extra tabletten worden ingenomen. Gebruik niet meer dan 11 tabletten per 24 uur.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stoffen:  Elke kauwtablet bevat de werkzame bestanddelen calciumcarbonaat (680 mg) enmagnesium carbonaat (80 mg).
Hulpstoffen:  sucrose, aardappel- en maïszetmeel, magnesiumstearaat, talk, paraffine, aspartaam (10 mg), anijs- en zoethoutaroma.

RVG-nummer: 11907

Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Calciumcarbonaat
Merk
Rennie
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
24 Stuks

Bijbehorende producten