Rennie suikervrij 36 tabletten

Rennie suikervrij 36 tabletten

350.866261
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,41
Inclusief BTW

 

Rennie Suikervrij Kopen? Ontdek de Voordelen van Rennie Suikervrij!

Heb je last van brandend maagzuur en zoek je naar een suikervrije oplossing om je maagklachten te verlichten? Overweeg dan Rennie Suikervrij, een bekend en effectief product dat speciaal is ontworpen om maagzuurklachten te verminderen zonder toegevoegde suikers. 

Waarom Rennie suikervrij?

Rennie is een vertrouwd merk als het gaat om de behandeling van maagklachten, en Rennie Suikervrij is een van hun populaire producten. Hier zijn enkele belangrijke redenen waarom je zou kunnen overwegen om Rennie Suikervrij aan te schaffen:

1. Effectieve verlichting van maagzuur

Een van de belangrijkste voordelen van Rennie Suikervrij is de effectieve verlichting van brandend maagzuur. De actieve ingrediënten in Rennie Suikervrij werken snel om overtollig maagzuur te neutraliseren, waardoor je snel verlichting kunt ervaren na het innemen van de tablet.

2. Suikervrij alternatief

Rennie Suikervrij is speciaal ontworpen voor mensen die suikerbewust zijn of die een suikervrij dieet volgen. Het bevat geen toegevoegde suikers en biedt nog steeds dezelfde snelle verlichting van maagzuurklachten als de reguliere Rennie tabletten.

3. Handige kauwtabletten

Rennie Suikervrij is verkrijgbaar in de vorm van handige kauwtabletten. Dit maakt ze gemakkelijk in te nemen, zonder dat er water nodig is. Je kunt ze direct na het optreden van maagzuurklachten innemen om snel verlichting te krijgen.

Waarom Rennie suikervrij?

Rennie Suikervrij kan effectief zijn bij de behandeling van verschillende maagklachten, waaronder:

  • Brandend maagzuur
  • Zuurbranden
  • Indigestie
  • Maagklachten na het eten

Het biedt snelle en effectieve verlichting, zodat je weer comfortabel kunt ademen en genieten van je maaltijden.

Rennie Suikervrij voordelen

Hier zijn de belangrijkste voordelen van Rennie Suikervrij in een overzicht:

  • Snelle verlichting van brandend maagzuur
  • Suikervrij alternatief voor suikerbewuste consumenten
  • Handige kauwtabletten voor gemakkelijke inname
  • Effectieve neutralisatie van overtollig maagzuur

Wat is de dosering van Rennie suikervrij?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Rennie suikervrij kauwtabletten:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 1 - 2 tabletten per keer kauwen of opzuigen (de tabletten kunnen zonder water worden ingenomen). De tabletten bij voorkeur innemen één uur na de maaltijd en voor het slapen gaan. Bij klachten mogen tussentijds 1 - 2 extra tabletten worden ingenomen. Gebruik niet meer dan 11 tabletten per 24 uur. Indien de symptomen langer dan 14 dagen aanhouden, raadpleeg dan uw arts om een mogelijke ernstige ziekte uit te sluiten. Vermijd langdurig gebruik. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stoffen:  Elke kauwtablet bevat de werkzame bestanddelen calciumcarbonaat (680 mg) enmagnesium carbonaat (80 mg)
Hulpstoffen:  sorbitol (E 420) 400 mg, aardappelzetmeel 13 mg, gepregelatiniseerd maiszetmeel 20 mg, magnesiumstearaat 10,7 mg, talk 35,5 mg, vloeibare paraffine 5 mg, aroma 'menthe de jardin' 10 mg en natriumsaccharine 0,8 mg

RVG-nummer: 15880

Merk
Rennie
Toedieningsvorm
Tablet
Actieve stof
Calciumcarbonaat
Fabrikant
Bayer
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
36 Stuks

Bijbehorende producten