Riester 1442 Sanaphon Bloeddrukmeter incl. Stethoscoop

Riester 1442 Sanaphon Bloeddrukmeter incl. Stethoscoop

BD.1442
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 94,04
Inclusief BTW

 

Ontdek de Riester Sanaphon 1442: Precisie in bloeddrukmeting

Wanneer het aankomt op jouw gezondheid, is nauwkeurigheid geen luxe maar een noodzaak. De Riester Sanaphon 1442 combineert de betrouwbaarheid van een klassieke bloeddrukmeter met het gemak van een geïntegreerde stethoscoop, waardoor je thuis met precisie je bloeddruk kunt meten. Gemaakt in Duitsland, belooft dit instrument een lange levensduur en exacte precisie, essentieel voor het beheren en monitoren van je bloeddruk.

Waarom de Riester Sanaphon 1442 kiezen?

  • Gemaakt in duitsland: Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met een product dat staat voor Duitse precisie en duurzaamheid.

  • Stevige en lichtgewicht behuizing: De aluminium behuizing is niet alleen licht en makkelijk te hanteren, maar ook robuust en beschermd tegen corrosie voor langdurig gebruik.

  • Insteekslangconnector: De manchetslang is eenvoudig aan te sluiten, wat zorgt voor een snelle en efficiënte meting elke keer weer.

  • Fijnafstelbaar precisie-ontlastventiel: Het ontlastventiel kan zonder slijtage nauwkeurig afgesteld worden, waardoor je de controle behoudt over de luchtafgifte.

  • Microfilter voor bescherming: Een microfilter beschermt het drukontlastventiel en het meetsysteem tegen vuil en stof, wat de levensduur verlengt.

  • Lepelvormig handvat van roestvrij staal: Ergonomisch ontworpen voor comfort en gemak tijdens het oppompen.

  • Gemakkelijk afleesbare schaal: De lineaire schaal van 64 mm (2,5 inch) maakt het eenvoudig om metingen tussen 0 - 300 mm Hg af te lezen.

  • Maximale fouttolerantie: Een fouttolerantie van ±3 mmHg garandeert dat je metingen betrouwbaar zijn.

  • Praktische opbergtas: Bewaar je bloeddrukmeter en toebehoren veilig in de bijgeleverde gewatteerde nylon tas met ritssluiting.

  • Veelzijdige manchetten: Geschikt voor volwassenen, grote volwassenen en kinderen, inclusief een doortrekband en geïntegreerd borststuk voor een goede pasvorm en nauwkeurige metingen.

  • Latexvrije stethoscoop: Inclusief een latexvrije stethoscoop met zachte oordopjes voor comfort tijdens het luisteren.

Waarom Riester?

Riester, met een rijke geschiedenis in het ontwikkelen van medische meetinstrumenten, staat synoniem voor kwaliteit en nauwkeurigheid. De keuze voor een Riester Sanaphon 1442 betekent kiezen voor een product waar je op kunt vertrouwen. Deze bloeddrukmeter en stethoscoop zijn ontworpen voor zowel professionals in de gezondheidszorg als voor patiënten die thuis hun bloeddruk willen monitoren. Met Riester haal je een stukje medische precisie in huis.

Riester Sanaphon kopen

De Riester Sanaphon 1442 bloeddrukmeter en stethoscoop staan voor betrouwbaarheid, duurzaamheid, en precisie. Dit instrument is een essentiële toevoeging aan je gezondheidszorgarsenaal, of je nu in een professionele setting werkt of deze gebruikt voor persoonlijke gezondheidsmonitoring. Met zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, robuuste constructie, en nauwkeurige metingen, biedt de Sanaphon 1442 je de zekerheid en betrouwbaarheid die je nodig hebt om je gezondheid effectief te beheren. Kies voor Riester Sanaphon 1442 en maak de nauwkeurige meting van je bloeddruk eenvoudig en betrouwbaar, elke keer weer.

Productspecificaties Riester Sanaphon 1442 bloeddrukmetre stethoscoop

  • Riester artikelnummer: 1442
  • Kleur slang: Zwart
  • Kleur borststuk: Zilver
  • Materiaal: Roestvrij staal
  • Garantie: 2 jaar
Patiënt
Kinderen en Volwassenen
Kleur
Zwart
Fabrikant
Riester
Garantie
2 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks
Afwerking Borststuk
Stainless Steel Finish

Personaliseer je stethoscoop met gravering

Heb je ooit overwogen om je stethoscoop een persoonlijke touch te geven? Met onze graveerservice is dat mogelijk! Wij bieden een unieke gravering aan, direct op het borststuk van jouw stethoscoop. Deze subtiele, maar elegante toevoeging zorgt ervoor dat jouw stethoscoop zich onderscheidt en gemakkelijk te herkennen is. Kies, voor jou eigen gravering en kies hierbij, ook de lettertyp naar keuze onder elke stethoscoop.

Kwaliteit en precisie met laser gravering

Onze eigen graveermachine gebruikt geavanceerde lasertechnologie voor een scherpe en duurzame gravering. Of het nu gaat om je naam, een datum of een speciale boodschap, de laser zorgt voor een precieze en nette afwerking. Dit proces is geschikt voor elk type stethoscoop of medisch instrument, waardoor het een ideale keuze is voor alle medische professionals.

Het graveren van je stethoscoop is meer dan een esthetische keuze; het is een praktische investering. Een gegraveerde stethoscoop is minder snel zoek of verwisseld, wat jou helpt om je focus te behouden op wat echt telt: uitstekende patiëntenzorg leveren. Wacht niet langer en maak jouw stethoscoop vandaag nog uniek en herkenbaar!

Gravering stethoscoop

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: