Combur 2 LN Urine Strips 50 Stuks

Combur 2 LN Urine Strips 50 Stuks

SV.C112
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 12,50
Inclusief BTW

Roche Combur 2 Urine teststrips voor het meten van uw nitriet en leukocyten. Meest gebruikte urine analyse strips in thuisgebruik, laboratoria en huisartsenpraktijken wereldwijd.

 

Combur 2 LN urine strips kopen? Betrouwbare urinetesten met Roche Combur 2 LN

Als u op zoek bent naar betrouwbare urine teststrips om verschillende parameters in uw urine te meten, dan zijn de Combur 2 LN urine strips van Roche de ideale keuze. Deze hoogwaardige teststrips bieden een snelle en nauwkeurige analyse van verschillende waarden in uw urine. Of u nu uw gezondheid thuis wilt monitoren of een professional bent in de medische sector, de Combur 2 LN urine strips bieden u een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing.

Waarom Roche Combur 2 LN urine strips gebruiken?

Roche Combur 2 LN urine strips zijn ontwikkeld om verschillende waarden in uw urine te meten, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Deze strips bieden een uitgebreide analyse van de volgende parameters:

  • Leukocyten: om te controleren op de aanwezigheid van witte bloedcellen, wat kan wijzen op een ontsteking of infectie.
  • Nitriet: om een mogelijke urineweginfectie te detecteren.

Het gebruik van Roche Combur 2 LN urine strips biedt u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk belangrijke informatie over uw gezondheid te verkrijgen. De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze strips zijn klinisch bewezen, waardoor u met vertrouwen kunt vertrouwen op de resultaten.

Gebruiksaanwijzing voor Roche Combur 2 LN urine strips

Het gebruik van Roche Combur 2 LN urine strips is eenvoudig en vereist geen speciale training. Volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Verzamel een monster van uw urine in een schoon en droog opvangbakje.
  2. Dompel de Roche Combur 2 LN urine strip in de urine gedurende de aangegeven tijd (meestal enkele seconden).
  3. Verwijder de strip en schud voorzichtig om overtollige urine af te schudden.
  4. Wacht enkele minuten tot de kleuren op de strip verschijnen.
  5. Vergelijk de kleuren op de strip met de kleurenschaal op de verpakking om de waarden te bepalen.

Houd er rekening mee dat de gebruiksinstructies per product kunnen verschillen, dus lees altijd de bijgevoegde handleiding voor gedetailleerde informatie.

Maak vandaag nog uw gezondheidscontrole compleet met Roche Combur 2 LN urine strips

Of u nu uw gezondheid thuis wilt monitoren of een professional bent in de medische sector, de Roche Combur 2 LN urine strips bieden u een betrouwbare en handige oplossing. Met de mogelijkheid om verschillende parameters in uw urine te meten, kunt u belangrijke inzichten verkrijgen over uw gezondheidstoestand en eventuele afwijkingen detecteren. Bestel vandaag nog uw Roche Combur 2 LN urine strips en maak uw gezondheidscontrole compleet!

De Combur 2 LN test van Roche is de meest gebruikte strip voor een snelle analyse van urine op pathologische afwijkingen. Via een kleurverandering op de strip worden zelfs de meest kleine pathologische afwijkingen of veranderingen zichtbaar. De Combur urine strips van Roche staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid.

Merk
Combur
Fabrikant
Roche
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Urine
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
50 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: