Roter APC 20 tabletten

Roter APC 20 tabletten

350.630205
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,89
Inclusief BTW

 

Roter APC kopen?

Ben je op zoek naar een effectieve pijnstiller die je snel verlichting biedt bij verschillende soorten pijn? Overweeg dan Roter APC. Dit geneesmiddel is een combinatie van actieve ingrediënten, waaronder paracetamol en propyfenazon, en staat bekend om zijn doeltreffende werking bij pijnbestrijding. In deze productpagina zullen we dieper ingaan op waarom Roter APC een uitstekende keuze is, wat APC in een pijnstiller betekent, en voor welke leeftijdsgroep het geschikt is.

Waarom Roter APC?

Roter APC is een vertrouwd merk als het gaat om pijnverlichting met behulp van APC in een pijnstiller. Dit geneesmiddel biedt verschillende voordelen die het tot een populaire keuze maken:

Voordelen van Roter APC:

 1. Snelwerkend: Een van de belangrijkste voordelen van Roter APC is de snelle werking. Dit geneesmiddel begint snel te werken, wat betekent dat je snel verlichting kunt ervaren bij pijn en ongemak.

 2. Effectieve pijnverlichting: Roter APC bevat zowel paracetamol als propyfenazon, wat zorgt voor een effectieve en krachtige pijnverlichting. Het is geschikt voor verschillende soorten pijn, zoals hoofdpijn, kiespijn, spierpijn en menstruatiepijn.

 3. Gemakkelijk in te nemen: Roter APC is verkrijgbaar in de vorm van tabletten, die gemakkelijk in te nemen zijn met water. Dit maakt het gebruik ervan handig en gebruiksvriendelijk.

 4. Langdurige werking: De effecten van Roter APC houden lang aan, waardoor je niet constant hoeft te doseren.

 5. Bewezen kwaliteit: Roter is een bekend en betrouwbaar merk dat al jarenlang wordt gebruikt voor pijnverlichting.

Wat is APC in een pijnstiller?

APC staat voor de combinatie van actieve ingrediënten in een pijnstiller, namelijk acetylsalicylzuur, paracetamol en propyfenazon. Deze combinatie is effectief bij het verlichten van verschillende soorten pijn en koorts. Paracetamol is een veelgebruikte pijnstiller die de productie van prostaglandines in de hersenen vermindert, wat leidt tot pijnverlichting. Propyfenazon is een krachtige pijnstiller die helpt bij het verminderen van ontstekingen en het verlichten van pijn.

De combinatie van deze twee actieve ingrediënten maakt Roter APC tot een krachtige pijnstiller die snel en effectief werkt bij diverse pijnklachten.

Voor welke leeftijd is Roter APC geschikt?

Roter APC is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 7 jaar oud. Het is belangrijk om de juiste dosering te volgen, zoals vermeld in de bijsluiter. Het overschrijden van de aanbevolen dosis kan schadelijk zijn voor de gezondheid.

Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar

Roter APC kan veilig worden gebruikt door kinderen vanaf 7 jaar oud, maar het is essentieel om de dosering specifiek aan te passen aan de leeftijd en het gewicht van het kind. Raadpleeg een arts of apotheker als je vragen hebt over het gebruik van Roter APC bij kinderen.

Hoeveel Roter APC per dag?

De dosering van Roter APC is als volgt:

 • Kinderen van 12 jaar en ouder: 1 à 2 tabletten per keer, maximaal 6 tabletten per etmaal.
 • Kinderen van 7 tot 11 jaar:½ tablet per keer, maximaal 2 tabletten per etmaal1 tablet per keer, maximaal 3-4 tabletten per etmaal.

De tabletten in een ruime hoeveelheid water uiteen laten vallen, goed omroeren en opdrinken. De tabletten moeten met een tussenperiode van tenminste 4 uur worden ingenomen.

 • Lees voor gebruik de bijsluiter
 • Let op de maximale dagdosering 

Samenstelling
Werkzame stoffen:  Per tablet 250 mg acetylsalicylzuur, 250 mg paracetamol en 50 mg coffeïne
Hulpstoffen:  LACTOSE monohydraat, microkristallijne cellulose, gehydrogeneerde plantaardige olie en gehydrogeneerde ricinusolie.

RVG-nummer: 114567

Actieve stof
Acetylsalicylzuur
Merk
Roter
Toedieningsvorm
Tablet
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks

Waarom je UAD geneesmiddelen bestellen bij www.dia-centrum.nl?

 • Betrouwbaarheid: www.dia-centrum.nl is een betrouwbare online drogisterij met een uitstekende staat van dienst. We leveren hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat ze veilig bij je worden bezorgd. Meer dan 7500 positieve reviews vanuit onze klanten.
 • Ruime beschikbaarheid: We bieden alleen hoogwaardige en bekende UAD & AV middelen aan, zodat je altijd toegang hebt tot effectieve geneesmiddelen..
 • Snelle levering: Besteld voor 16:30, volgende dag afgeleverd.
 • Discrete verpakking: We respecteren je privacy en zorgen voor discrete verpakkingen bij al onze bestellingen.
 • Klantenservice: Onze vriendelijke en deskundige drogisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Bijbehorende producten