Startpakketten

Andere interessante productgroepen bij www.dia-centrum.nl: Startpakket PLUSTeststrippen suikerLancetten

U wenst of moet beginnen met zelfcontrole van uw bloedglucose niveau.
U heeft dan nodig een startpakket of een Startpakket PLUS zodat u zelf uw suiker kunt controleren.

Op basis van de gemeten waarden krijg je meer inzicht in je diabetes en kan de behandeling indien nodig bijgestuurd worden, in overleg met je huisarts, diabetesverpleegkundige of diabetesteam.

Betrouwbare bloedsuikermeters voor nauwkeurige diabetesmetingen

Als u diabetes heeft, weet u hoe belangrijk het is om uw bloedglucosewaarden nauwlettend in de gaten te houden. Een betrouwbare bloedsuikermeter is dan ook een onmisbaar hulpmiddel om uw diabetes te beheren. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan bloedsuikermeters van topmerken zoals Accu-Chek, Freestyle, Contour en Glucofix. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd tegen betaalbare prijzen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste bloedsuikermeter voor uw behoeften. Wij bieden een breed scala aan opties, van basisbloedsuikermeters tot meer geavanceerde modellen met extra functies zoals Bluetooth-connectiviteit.

Ontdek ons assortiment aan topmerken diabetesmeters

Met onze bloedsuikermeters kunt u uw bloedglucosewaarden snel en gemakkelijk meten en bijhouden. Sommige van onze bloedsuikermeters zijn zelfs voorzien van Bluetooth-functionaliteit, waardoor u uw meetresultaten direct naar uw smartphone of tablet kunt sturen. Op deze manier kunt u uw meetresultaten gemakkelijk delen met uw zorgverlener en uw diabetesbeheer verbeteren.

Accu-Chek, Freestyle & Contour

Alle bloedsuikermeters die wij aanbieden staan bekend om hun nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. De Accu-Chek Instant meter is bijvoorbeeld compact, voorzien van een bluetooth functie en app en gemakkelijk mee te nemen, terwijl de Contour en Contour Next diabetesmeter is ontworpen om de teststrip gemakkelijker en veiliger te gebruiken. De Freestyle Libre van Abbott is de toekomst van het glucose meten. Met de Freestyle Libre meter kunt u uw bloedglucosewaarden continu monitoren, zonder de noodzaak van het traditionele vingerprikken. Dit innovatieve apparaat is geschikt voor mensen die vaak moeten controleren, maar geen zin hebben in de pijn en het ongemak van traditionele vingerprikken.

De goed geprijsde bloedsuikermeters van HT One en Diatesse!

De HT-One of Diatesse suikermeter zijn voorzien van een bluetooth functie om te verbinden met uw PC, smartphone of tablet om de meetresultaten overzichtelijk en gemakkelijk bij te houden. Onze missie is om u te helpen beter te leven met diabetes door middel van betrouwbare en nauwkeurige hulpmiddelen. Of u nu net bent gediagnosticeerd of al jaren met diabetes leeft, bij ons vindt u de juiste hulpmiddelen voor uw diabetesbeheer. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor hulp bij het kiezen van de juiste bloedsuikermeter voor uw behoeften.