Sterillium MED 1000ml
Sterillium MED 1000ml
Sterillium MED 1000ml
Sterillium MED 1000ml
Sterillium MED 1000ml
Sterillium MED 1000ml

Sterillium MED 1000ml

350.9811853
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,78
Inclusief BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 5% € 4,39
20 10% € 17,57
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 5% € 8,35
20 10% € 7,91
 

Sterillium MED kopen? Waarom Sterillium MED 1000ml? Wat zijn de voordelen van Sterillium MED?

In de huidige wereld, waarin hygiëne en gezondheid van het grootste belang zijn, is het handhaven van schone en gedesinfecteerde handen cruciaal. Sterillium MED, geproduceerd door Hartmann, is een vooraanstaand product op het gebied van handdesinfectie. 

Sterillium MED: Uitgebreide handdesinfectie op ethanol basis

Sterillium MED is gebaseerd op ethanol en biedt een breed werkingsspectrum, inclusief volledige virucide activiteit binnen de inwerktijd voor hygiënische handdesinfectie. Dit product is ontwikkeld om uw handen grondig te reinigen en te beschermen tegen schadelijke bacteriën en virussen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Sterillium MED:

Verhoogt de hydratatie van de huid

Een uniek kenmerk van Sterillium MED is dat het niet alleen uw handen desinfecteert, maar ook de hydratatie van uw huid verhoogt. Dit product is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke elasticiteit en gladheid van uw huid te behouden. In tegenstelling tot sommige andere handdesinfectiemiddelen die de huid kunnen uitdrogen, zorgt Sterillium MED ervoor dat uw handen gehydrateerd blijven en er gezond uitzien, zelfs na frequent gebruik.

Handdesinfectie geschikt voor het hele jaar!

Sterillium MED is geschikt voor gebruik gedurende alle seizoenen van het jaar. Of het nu zomer, herfst, winter of lente is, Sterillium MED biedt het hele jaar door betrouwbare handdesinfectie. Het product staat bekend om zijn snelle werkzaamheid, waardoor u altijd snel en gemakkelijk uw handen kunt desinfecteren, ongeacht de omstandigheden.

Zeer huidvriendelijk

Een van de cruciale voordelen van Sterillium MED is dat het buitengewoon huidvriendelijk is. De formulering is zorgvuldig samengesteld om de natuurlijke pH-waarde van uw huid te behouden. Dit betekent dat u het zonder zorgen kunt gebruiken, zelfs als u een gevoelige huid heeft. Sterillium MED zorgt ervoor dat uw handen grondig worden gedesinfecteerd zonder irritatie of uitdroging te veroorzaken.

Vrij van kleur- en geurstoffen

Bij het selecteren van een handdesinfectiemiddel is het belangrijk om te weten wat er in het product zit. Sterillium MED is vrij van kleur- en geurstoffen, waardoor het ideaal is voor mensen die gevoelig zijn voor bepaalde geuren of de voorkeur geven aan producten zonder kunstmatige toevoegingen. Dit product biedt een pure en effectieve oplossing voor handdesinfectie zonder onnodige toevoegingen.

Bewezen huidverzorgingscomplex

Sterillium MED onderscheidt zich verder door zijn bewezen huidverzorgingscomplex. Dit complex is speciaal ontworpen om uw huid te beschermen en te verzorgen terwijl het wordt gedesinfecteerd. Hierdoor blijven uw handen niet alleen schoon, maar worden ze ook gevoed en verzorgd. Dit is vooral belangrijk als u handdesinfectieproducten regelmatig gebruikt.

Waarom 1000ml Sterillium MED?

Nu u bekend bent met de voordelen van Sterillium MED, vraagt u zich wellicht af waarom u specifiek voor de 1000ml variant zou moeten kiezen. Hier zijn enkele goede redenen:

Langdurige voorraad

Met een fles van 1000ml heeft u een zeer langdurige voorraad van Sterillium MED tot uw beschikking. Dit formaat is ideaal voor situaties waarin veel handdesinfectie nodig is, zoals gezinnen, kantoren, scholen of zorginstellingen. U hoeft zich geen zorgen te maken over frequente bijvulling, omdat deze fles voldoende product bevat om u gedurende lange tijd van dienst te zijn.

Kostenbesparend

De 1000ml fles is ook kostenefficiënter op de lange termijn. In vergelijking met kleinere flessen betaalt u per milliliter minder voor het product. Dit maakt het een slimme keuze voor diegenen die op zoek zijn naar waar voor hun geld en willen besparen op hun handdesinfectiebenodigdheden.

Geschikt voor intensief gebruik

Dit formaat is perfect voor intensief gebruik in omgevingen waar veel mensen frequent handdesinfectie nodig hebben. De grote fles zorgt ervoor dat er voldoende product beschikbaar is om aan de behoeften van meerdere gebruikers te voldoen, zonder dat deze snel leeg raakt.

Sterillium MED 1000ml is een krachtig handdesinfectiemiddel op ethanol basis met talrijke voordelen. Het verhoogt de hydratatie van de huid, behoudt de huidelasticiteit en gladheid, en is geschikt voor het hele jaar. Bovendien is het zeer huidvriendelijk, vrij van kleur- en geurstoffen, en bevat het een bewezen huidverzorgingscomplex. Het formaat van 1000ml biedt een langdurige voorraad, kostenbesparing en is geschikt voor intensief gebruik. Kies Sterillium MED voor een effectieve, betrouwbare en verzorgende handdesinfectie, altijd binnen handbereik.

Specificaties Sterillium MED 1000ml

  • Inhoud: 100ml
  • Normeringen: EN 1500, EN12791 en EN14476
  • Samenstelling: Ethanol, 85 gram per 100 gram
  • CTGB-registratienummer: 13451N
  • Hartmann artikelnummer: 9811853
Merk
Sterillium
Fabrikant
Hartmann
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Geschikt voor
Hand
Manier van Ontsmetting
Desinfectiemiddel
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1000ml

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: