Incontentiebroek 

Incontinentiebroekjes kopen? Bent u op zoek naar incontinentie broeken voor zowel heren als dames, jong of oud die wasbaar zijn? Bij ons bent u aan het juiste adres, wij bieden een ruim assortiment incontinentiemateriaal aan wat altijd discreet en veilig verstuurd wordt. Ruim assortiment van bekende merken als TENA en Attends.

 • Incontentiebroek Man
  Incontentiebroek Man

  Incontinentiebroekjes Heren kopen? Incontinentiebroekjes is het meest gebruikte product als iemand last heeft van licht tot zwaar urine verlies. Ander woord van een Incontinentiebroek is ook wel Pants genoemd De incontinentiebroek is altijd voorzien van een wattenpulp genaamd SAP wat ervoor zorgt dat het urineverlies opgenomen wordt in de broek of Pants.

 • Incontentiebroek Vrouw
  Incontentiebroek Vrouw

  Incontinentiebroekjes Dames kopen? Incontinentiebroekjes is het meest gebruikte product als iemand last heeft van licht tot zwaar urine verlies. Ander woord van een Incontinentiebroek is ook wel Pants genoemd De incontinentiebroek is altijd voorzien van een wattenpulp genaamd SAP wat ervoor zorgt dat het urineverlies opgenomen wordt in de broek of Pants.

 • Incontentiebroek Unisex
  Incontentiebroek Unisex

  Incontinentiebroekjes Unisex kopen? Incontinentiebroekjes is het meest gebruikte product als iemand last heeft van licht tot zwaar urine verlies. Ander woord van een Incontinentiebroek is ook wel Pants genoemd De incontinentiebroek is altijd voorzien van een wattenpulp genaamd SAP wat ervoor zorgt dat het urineverlies opgenomen wordt in de broek of Pants.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease