Swaab zinkzalf 30 gram

Swaab zinkzalf 30 gram

350.798584
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,84
Inclusief BTW

 

Swaab zinkzalf kopen? Ontdek de voordelen en toepassingen

Ben je op zoek naar een effectieve zalf met zink om huidproblemen te behandelen? Overweeg dan Swaab Zinkzalf, een krachtige zalf die al tientallen jaren wordt gebruikt vanwege zijn bewezen effectiviteit. In deze producttekst bespreken we waarom en wanneer je Swaab Zinkzalf zou moeten overwegen en welke voordelen het biedt voor een gezonde huid.

Waarom en wanneer Swaab zinkzalf?

Swaab Zinkzalf is een essentieel product om in je medicijnkastje te hebben vanwege de volgende redenen:

1. Effectieve werking met zink

Een van de belangrijkste kenmerken van Swaab Zinkzalf is de effectieve werking met zink. Zink staat bekend om zijn helende eigenschappen en wordt vaak gebruikt om huidproblemen te behandelen. Het helpt bij het verminderen van roodheid, irritatie en ontstekingen op de huid.

2. Verlichting bij huidirritaties

Swaab Zinkzalf biedt snelle verlichting bij verschillende huidirritaties, waaronder luieruitslag, schaafwonden, rode billetjes, en irritaties door transpiratie. Het vormt een beschermende barrière op de huid en versnelt het genezingsproces.

3. Helpt bij herstel van de huid

De zalf helpt bij het herstel van de huid door een beschermende laag te creëren die de huid hydrateert en kalmeert. Dit is vooral nuttig bij geïrriteerde of beschadigde huid.

4. Handige tube

Swaab Zinkzalf wordt geleverd in een handige tube die gemakkelijk in je tas of medicijnkastje past. Dit maakt het handig om thuis te gebruiken en mee te nemen als je onderweg bent.

Voordelen van Swaab zinkzalf 

Hier zijn de belangrijkste voordelen van Swaab Zinkzalf in een overzicht:

  • Effectieve werking met zink
  • Verlichting bij huidirritaties
  • Helpt bij herstel van de huid
  • Handige tube voor onderweg
  • Betrouwbaar en bewezen

Wanneer Swaab zinkzalf gebruiken?

Overweeg het gebruik van Swaab Zinkzalf in de volgende situaties:

  • Luieruitslag: Breng Swaab Zinkzalf aan op de rode en geïrriteerde huid van je baby om luieruitslag te voorkomen en te behandelen.

  • Schaafwonden en schrammen: Gebruik Swaab Zinkzalf op schaafwonden en schrammen om de huid te kalmeren en het genezingsproces te versnellen.

  • Rode billetjes: Voor baby's met rode billetjes biedt Swaab Zinkzalf verlichting en helpt het bij het herstellen van de huid.

  • Irritaties door transpiratie: Als je last hebt van irritaties door transpiratie, zoals schurende dijen, kan Swaab Zinkzalf helpen om de huid te beschermen en te kalmeren.

Wat is de dosering van Swaab zinkzalf?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Swaab zinkzalf:

De aanbevolen dosering is voor volwassenen, kinderen en baby’s: meerdere malen per dag op de geïrriteerde huid aanbrengen

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stoffen:  zinkoxide
Hulpstoffen:  hostacerine (bevat polyglyceryl-2 sesquiisostearaat, witte was (E901), microkristallijne was (E905), minerale olie, magnesiumstearaat (E572) en aluminumtristearaat), paraffine dun vloeibaar (E905), witte vaseline (bevat dl-α-tocopherol als antioxidant).

RVG-nummer: 53446

Merk
Swaab
Toedieningsvorm
Zalf
Actieve stof
Zinkoxide
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
30 gram

Bijbehorende producten