Glucose Teststrip

Bloed Glucose teststrippen worden gebruikt om het glucose oftewel suiker gehalte van uw bloed te bepalen met behulp van een glucose meter. Let op bij het bestellen dat u de juiste diabetes strips besteld voor de juiste bloedglucose meter. Bijvoorbeeld bij de Contour bloedglucose teststrippen heeft u de Contour meter nodig en bij de Contour Next teststrips moet u de Contour XT, Contour Next One of Contour Next USB bloedglucosemeter hebben.

Betrouwbare diabetes testers voor nauwkeurige metingen van bloedglucosewaarden

Als u diabetes heeft, weet u hoe belangrijk het is om uw bloedglucosewaarden nauwlettend in de gaten te houden. Een betrouwbare bloedsuikermeter is dan ook een onmisbaar hulpmiddel om uw diabetes te beheren. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan bloedsuikermeters van topmerken zoals Accu-Chek, Freestyle, Contour en Glucofix. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd tegen betaalbare prijzen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste bloedsuikermeter voor uw behoeften. Wij bieden een breed scala aan opties, van basisbloedsuikermeters tot meer geavanceerde modellen met extra functies zoals Bluetooth-connectiviteit.

Ontdek ons assortiment aan topmerken glucose strips

Met onze bloedsuikermeters kunt u uw bloedglucosewaarden snel en gemakkelijk meten en bijhouden. Sommige van onze bloedsuikermeters zijn zelfs voorzien van Bluetooth-functionaliteit, waardoor u uw meetresultaten direct naar uw smartphone of tablet kunt sturen. Op deze manier kunt u uw meetresultaten gemakkelijk delen met uw zorgverlener en uw diabetesbeheer verbeteren.

Accu-Chek, Freestyle & Contour

Onze Accu-Chek glucose strips zijn bijvoorbeeld zeer populair vanwege hun nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid. De Accu-Chek Instant teststrips zijn bijvoorbeeld ontworpen om de teststrip gemakkelijker en veiliger te maken, terwijl de Accu-Chek Mobile testkit het afnemen van bloedmonsters en het meten van bloedglucosewaarden in één stap combineert. De Freestyle Libre van Abbott is de toekomst van het glucose meten. Met de Freestyle Libre meter kunt u uw bloedglucosewaarden continu monitoren, zonder de noodzaak van het traditionele vingerprikken. Dit innovatieve apparaat is geschikt voor mensen die vaak moeten controleren, maar geen zin hebben in de pijn en het ongemak van traditionele vingerprikken.

De goed geprijsde diabetes teststrips van HT One en Diatesse!

De HT-One of Diatesse suikermeter zijn voorzien van een bluetooth functie om te verbinden met uw PC, smartphone of tablet om de meetresultaten overzichtelijk en gemakkelijk bij te houden. Onze missie is om u te helpen beter te leven met diabetes door middel van betrouwbare en nauwkeurige hulpmiddelen. Of u nu net bent gediagnosticeerd of al jaren met diabetes leeft, bij ons vindt u de juiste hulpmiddelen voor uw diabetesbeheer. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor hulp bij het kiezen van de juiste bloedsuikermeter voor uw behoeften.