Teststrippen 

Bloedglucose testrips kopen? Bij Dia-Centrum.nl vindt u een ruim assortiment bloedglucose strips van merken als Ascensia, Roche, Abbott en HT-One.

Let op bij het bestellen dat u de juiste diabetes strips besteld voor de juiste bloedglucose meter. Bijvoorbeeld bij de Contour glucosemeter heeft u de Contour meter nodig en bij de Contour Next teststrips moet u de Contour XT, Contour Next One of Contour USB bloedglucosemeter hebben.


Dia-Centrum.nl voert een ruim assortiment goedgekeurde glucoseurineketonen en Cholesterol teststrippen.

 • Urine teststrippen
  Urine teststrippen

  Urine teststrips kopen? Op zoek naar Combur 7 of Combur 9 of Ketostix Urine testen? Voor 17:00 besteld de volgende dag in huis.

  Met Urine teststrippen kun je o.a. glucose en ketonen meten. Na aanbrengen van de urine kan de teststrip vergeleken worden met een kleurschema op de verpakking om zo de waarde af te lezen.

  Bekijk onze parameters om te zien welke waarde welke Urine teststrip meet.

 • Ketonen teststrips
  Ketonen teststrips

  Ketonen teststrips kopen? Op onze website heeft u een ruime keuze van bekende merken als Diatesse, Glucofix, Caresens en Freestyle Precision. Denk hier aan de gehele set door bijvoorbeeld de lancetten en bloedglucoseteststrips bij te bestellen.

 • Cholesterol teststrippen
  Cholesterol teststrippen

  Cholesterol teststrippen kopen?

  Een te hoog cholesterolgehalte is een veelvoorkomend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 25% van de Nederlanders tussen de 35-70 jaar een verhoogd cholesterolgehalte heeft. Wij bieden een ruim assortiment aan van Cholesterol teststrippen. Om uw glucose te meten kan u terecht bij ons assortiment van glucose teststrippen en bloedglucose meters.

 • Glucose Teststrip
  Glucose Teststrip

  Bloed Glucose teststrippen worden gebruikt om het glucose oftewel suiker gehalte van uw bloed te bepalen met behulp van een glucose meter. Let op bij het bestellen dat u de juiste diabetes strips besteld voor de juiste bloedglucose meter. Bijvoorbeeld bij de Contour bloedglucose teststrippen heeft u de Contour meter nodig en bij de Contour Next teststrips moet u de Contour XT, Contour Next One of Contour Next USB bloedglucosemeter hebben.

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Total

Kassa

ClickCease