Thermoval Standaard thermometer
Thermoval Standaard thermometer
Thermoval Standaard thermometer
Thermoval Standaard thermometer

Thermoval Standaard thermometer

HT.925021
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 5,99
Inclusief BTW

 

Thermoval standaard thermometer: De betrouwbare keuze voor koortsmeting

Waarom kiezen voor de Thermoval Thermometer van Hartmann?

Een nauwkeurige koortsmeting is essentieel om de gezondheid van uzelf en uw gezin te kunnen bewaken. De Thermoval standaard thermometer van Hartmann biedt betrouwbaarheid en gebruiksgemak, waardoor het de ideale keuze is voor het meten van lichaamstemperatuur.

Hartmann kwaliteit die u kunt vertrouwen

 1. Hartmann Kwaliteit: De Thermoval thermometer wordt geproduceerd door Hartmann, een gerenommeerd merk op het gebied van medische hulpmiddelen. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en nauwkeurigheid van dit product.
 2. Digitale koortsthermometer: Deze thermometer is digitaal en biedt snelle en nauwkeurige metingen van de lichaamstemperatuur. Dit maakt het ideaal voor zowel volwassenen als kinderen.
 3. Eenvoudige bediening: Het gebruik van de Thermoval thermometer is uiterst eenvoudig. Met slechts één knop kunt u snel en moeiteloos de lichaamstemperatuur meten.
 4. Akoestisch signaal: De thermometer is uitgerust met een akoestisch signaal dat aangeeft wanneer de meting is voltooid. Dit maakt het meten nog handiger en zorgt ervoor dat u geen metingen mist.
 5. Bescherming en hygiëne: De thermometer wordt geleverd met een handige beschermhuls. Dit beschermt de sonde tegen stof en vuil, en zorgt voor een hygiënische opslag.
 6. Geschikt voor diverse metingen: De Thermoval thermometer is geschikt voor orale, axillaire (onder de oksel) en rectale metingen van de lichaamstemperatuur. Dit maakt het veelzijdig en geschikt voor alle leden van uw gezin.

Koortsmeting is belangrijk bij kind en volwassenen!

Koorts is vaak een teken van een onderliggende gezondheidsaandoening en moet serieus worden genomen. Het regelmatig meten van de lichaamstemperatuur kan helpen bij het tijdig detecteren van koorts, wat essentieel is voor een vroege behandeling en zorg.

De Thermoval standaard thermometer van Hartmann is een betrouwbare metgezel voor uw gezondheid. Met nauwkeurige metingen, eenvoudige bediening en handige functies zoals geheugenopslag en een beschermhuls, is het de ideale keuze voor thuisgebruik. Bewaak de gezondheid van uw gezin met de Thermoval thermometer en wees altijd goed voorbereid om koorts te meten wanneer dat nodig is.

Productspecificaties Thermoval Standaard thermometer

 • Hartmann artikelcode: 925021
 • Inclusief opbergdoos en gebruiksaanwijzing
 • Temperatuur worden weergegeven in °C
 • LCD display
 • Afneembaar batterijklep
Geheugenfunctie
Nee
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
Garantie
3 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Mondthermometer
Rectaal thermometer
Koppelmogelijkheden
Niet Koppelbaar
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: