Uristix Urine strips 50 stuks

Uristix Urine strips 50 stuks

UR.10.0120
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 10,30
Inclusief BTW

Siemens 2857 Uristix voor het meten van uw Glucose & Eiwit. Uitermate geschikt voor thuisgebruik of op de Huisartspraktijk. Uitslag gebaseerd op visuele analyse van de kleurenschaal.

 

Uristix urine strips kopen? Betrouwbare urineanalyse met Siemens

Waarom Siemens Uristix urine strips?

Als je op zoek bent naar betrouwbare urine strips voor een nauwkeurige urineanalyse, dan zijn de Uristix urine strips van Siemens de ideale keuze. Siemens is een gerenommeerd merk in de medische sector en staat bekend om zijn hoogwaardige producten en geavanceerde diagnostische oplossingen. De Uristix urine strips van Siemens zijn speciaal ontworpen om snel en eenvoudig belangrijke informatie over je gezondheid te verkrijgen. Ze bieden een uitgebreid panel van parameters waarmee je diverse waarden in je urine kunt meten. Deze strips zijn geschikt voor zowel professioneel gebruik in een klinische omgeving als voor persoonlijk gebruik thuis.

Welke waarden meten de Uristix urine strips?

De Uristix urine strips meten verschillende waarden in je urine, waaronder:

 • Glucose: De aanwezigheid van glucose in de urine kan wijzen op een verhoogde bloedsuikerspiegel. Dit kan een indicator zijn van diabetes of andere gezondheidsproblemen.
 • Eiwit: Verhoogde eiwitniveaus in de urine kunnen wijzen op nierproblemen of andere aandoeningen.
 • pH-waarde: De pH-waarde geeft de zuurgraad van je urine aan. Een normale pH-waarde ligt tussen 4,6 en 8,0. Afwijkingen kunnen wijzen op een verstoorde zuur-basebalans in het lichaam.
 • Bloed: De aanwezigheid van bloed in de urine kan wijzen op verschillende aandoeningen, zoals een urineweginfectie, nierstenen of een nieraandoening.
 • Nitriet: Nitriet in de urine kan duiden op een urineweginfectie.
 • Leukocyten: Verhoogde niveaus van leukocyten in de urine kunnen wijzen op een infectie in de urinewegen.

Het gebruik van de Uristix urine strips is eenvoudig. Je dompelt de strip gewoon in een monster van je urine en observeert de kleurveranderingen op de strip volgens de bijgeleverde instructies. Binnen enkele minuten kun je de resultaten aflezen en waardevolle informatie verkrijgen over je gezondheid.

Bestel nu je Siemens Uristix urine strips voor betrouwbare urineanalyse

Wil je betrouwbare urineanalyse uitvoeren en belangrijke waarden in je urine meten? Bestel nu je Siemens Uristix urine strips en ervaar de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze hoogwaardige strips. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Siemens Uristix urine strips voor een grondige urineanalyse en een beter inzicht in je gezondheid.

De Uristix Urinestrips van Siemens is een snelle en veelgebruikte urinetest. Met de Uristix meet u de Glucose en Eiwitten in uw urine.

Gebruik

 • Raak de test pads of the ID pad niet aan. 
 • Dip de stip in de urine of testvloeistof.
 • Lees de uitslag af aan de hand van het schema op het potje. 

Specificaties

 • Bewaren tussen de 15 °C en 30 °C.
 • Testduur: 30 (glucose) en 60 seconden (proteïne/eiwit)

Zie ons informatie blok Parameter Urine om te zien welke waarden u kan meten met welke Urine Strip.

Fabrikant
Siemens
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Urine
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: