Vicks VapoRub inhalatiezalf 50 gram

Vicks VapoRub inhalatiezalf 50 gram

350.656182
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 7,80
Inclusief BTW

 

Vicks Vaporub kopen? Ontdek de voordelen van Vicks Vaporub 50 gram

Ben je op zoek naar verlichting van verkoudheidssymptomen en wil je snel van een verstopte neus en hoest afkomen? Overweeg dan Vicks Vaporub, een vertrouwd en effectief product dat speciaal is ontwikkeld om verkoudheidssymptomen te verlichten. In deze producttekst zullen we de voordelen van Vicks Vaporub 50 gram bespreken, waarom het een slimme keuze kan zijn, en hoe je het kunt verkrijgen.

Waarom Vicks Vaporub?

Vicks Vaporub biedt tal van voordelen om je te helpen bij het verlichten van verkoudheidssymptomen:

1. Verlichting van verstopte neus

Een van de meest voorkomende symptomen van verkoudheid is een verstopte neus. Vicks Vaporub, wanneer aangebracht op de borst of rug, helpt om de luchtwegen te openen en verlichting te bieden van een verstopte neus, waardoor je gemakkelijker kunt ademen.

2. Verlichting van hoest

Hoesten kan een symptoom zijn dat je 's nachts wakker houdt en je dagelijkse activiteiten verstoort. Vicks Vaporub heeft een verzachtende werking op de keel en de luchtwegen, wat kan helpen bij het verminderen van hoestprikkels en het bevorderen van een goede nachtrust.

3. Kalmerende werking

Vicks Vaporub heeft een kalmerende werking op de zintuigen, wat kan helpen bij het verminderen van ongemak en het bevorderen van ontspanning tijdens een verkoudheid.

Voordelen van Vicks Vaporub 50 gram 

Hier zijn de belangrijkste voordelen van Vicks Vaporub 50 gram in een overzicht:

  • Verlichting van verstopte neus
  • Verlichting van hoest
  • Kalmerende werking

Wat is de dosering van Vicks vaporub?

De volgende dosering wordt aangeraden bij Vicks Vaporub:

Inwrijven - volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar: Wrijf één theelepel op de borst en rug en herhaal dit indien nodig 2-4 keer per dag

Inhaleren - volwassenen en kinderen ouder dan 2 jaar: Doe één tot twee theelepels in een kom heet (niet kokend) water en adem de vrijgekomen verzachtende dampen gedurende 10-15 minuten in.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stoffen:  50mg/g kamfer, 50mg/g terpentijnolie, 27,5mg/g levomenthol, 15mg/g eucalyptusolie en 2,5mg/g thymol
Hulpstoffen: cederhoutolie en witte vaseline

RVG-nummer: 3088

Merk
Vicks
Toedieningsvorm
Zalf
Actieve stof
Kamfer
Terpentijnolie
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
50 gr.

Bijbehorende producten