Voltaren Emulgel 1,16% Gel 60 gram

Voltaren Emulgel 1,16% Gel 60 gram

350.869223
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 13,58
Inclusief BTW

 

Voltaren Emulgel Kopen? Ontdek de voordelen van Voltaren Emulgel 1.16%

Ben je op zoek naar verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten? Overweeg dan Voltaren Emulgel 1.16%, een krachtige diclofenac gel die speciaal is ontwikkeld om pijn en ontsteking te verminderen. In deze producttekst zullen we de voordelen van Voltaren Emulgel bespreken, waarom het een slimme keuze kan zijn, en hoe je het kunt verkrijgen.

Waarom Voltaren Emulgel 1.16%?

Voltaren Emulgel 1.16% biedt tal van voordelen om je te helpen bij het verlichten van pijn en ontsteking:

1. Effectieve pijnverlichting

Pijnlijke spieren en gewrichten kunnen je dagelijkse activiteiten verstoren en voor ongemak zorgen. Voltaren Emulgel bevat diclofenac, een krachtige ontstekingsremmer die effectieve pijnverlichting biedt. Het dringt diep door in de huid om de bron van de pijn aan te pakken.

2. Ontstekingsremmend

Ontstekingen kunnen de oorzaak zijn van pijn en zwelling. Voltaren Emulgel heeft ontstekingsremmende eigenschappen die helpen om ontstekingen te verminderen, wat resulteert in verlichting van pijn en zwelling.

3. Lokale toepassing

Een groot voordeel van Voltaren Emulgel is dat het lokaal kan worden aangebracht op het getroffen gebied. Dit betekent dat het rechtstreeks op de pijnlijke spieren en gewrichten kan worden aangebracht, waar het snel kan werken om verlichting te bieden.

Voordelen van Voltaren Emulgel 1.16% in een Opsomming

Hier zijn de belangrijkste voordelen van Voltaren Emulgel 1.16% in een overzicht:

  • Effectieve pijnverlichting
  • Ontstekingsremmend
  • Lokale toepassing voor gerichte verlichting

Wat is de dosering van Voltaren Emulgel 1.16% gel?

De volgende dosering wordt aangeraden bij voltaren emulgel 1.16%:

Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar
Breng Voltaren Emulgel 4 keer per dag aan op het gebied van de knie of hand dat pijn doet.
 
Wijze van gebruik 
Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van Voltaren Emulgel op de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek. Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft. Veeg uw handen af na gebruik van de Voltaren Emulgel, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren, en was vervolgens de handen. Het absorberend papier dient na gebruik in de vuilnisbak weggegooid te worden. Wacht met een bad te nemen of te douchen totdat de Voltaren Emulgel opgedroogd is. 

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stoffen:  diclofenac diethylammonium
Hulpstoffen:  carbomeer, macrogol cetostearylether, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, propyleenglycol, vloeibare paraffine, parfum crème 45 (bevattende benzylbenzoaat), gezuiverd water

RVG-nummer: 31377

Merk
Voltaren
Toedieningsvorm
Zalf
Actieve stof
Diclofenac
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
60 gram