Voltaren Emulgel Extra sterk 2,32%...

Voltaren Emulgel Extra sterk 2,32% Gel 100 gram

350.848980
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 26,09
Inclusief BTW

 

Voltaren Emulgel 2.32% kopen? Ontdek de krachtige voordelen van Voltaren Emulgel

Ben je op zoek naar een doeltreffende oplossing voor pijnlijke spieren en gewrichten? Overweeg dan Voltaren Emulgel 2.32%, een hoogwaardige diclofenac gel die speciaal is ontworpen om pijn en ontsteking effectief te verminderen. In deze producttekst zullen we de voordelen van Voltaren Emulgel bespreken, waarom het een verstandige keuze kan zijn en hoe je het kunt verkrijgen.

Waarom Voltaren Emulgel 2.32%?

Voltaren Emulgel 2.32% biedt tal van voordelen om je te helpen bij het verlichten van pijn en ontsteking:

1. Krachtige pijnverlichting

Pijnlijke spieren en gewrichten kunnen je dagelijkse activiteiten belemmeren en voor ongemak zorgen. Voltaren Emulgel bevat diclofenac, een krachtige ontstekingsremmer die doeltreffende pijnverlichting biedt. Het dringt diep door in de huid om de bron van de pijn aan te pakken.

2. Effectieve ontstekingsremming

Ontstekingen kunnen leiden tot pijn en zwelling. Voltaren Emulgel heeft ontstekingsremmende eigenschappen die helpen om ontstekingen te verminderen, wat resulteert in verlichting van pijn en zwelling.

3. Gerichte toepassing

Een groot voordeel van Voltaren Emulgel is dat het lokaal kan worden aangebracht op het getroffen gebied. Hierdoor kan het rechtstreeks worden aangebracht op de pijnlijke spieren en gewrichten, waar het snel kan werken om verlichting te bieden.

Voordelen van Voltaren Emulgel 2.32%

Hier zijn de belangrijkste voordelen van Voltaren Emulgel 2.32% in een overzicht:

  • Krachtige pijnverlichting
  • Effectieve ontstekingsremming
  • Gerichte toepassing voor doeltreffende verlichting

Wat is de dosering van Voltaren Emulgel 2.32% gel?

De volgende dosering wordt aangeraden bij voltaren emulgel 2.32%:

Voor volwassenen:
Breng de gel om de 12 uur (bij voorkeur ’s morgens en ’s avonds) aan op de pijnlijke plek.

Aanwijzing voor het gebruik
1. [Schroefdop] Om de verzegeling te verwijderen voor het eerste gebruik, dient u de dop los te schroeven en te verwijderen. Gebruik de achterkant van de dop om de verzegeling te verwijderen door de dop op de verzegeling te plaatsen en te draaien.
1. [Klepdop]: Open de klepdop. Gebruik een vinger, duim, zijkant van je hand of een kant van de tafel tegen de blauwe strook van de klep om de klepdop te openen. De verzegeling zal verbroken worden bij de eerste opening langs beide kanten van de klepdop. Ga voor het eerste gebruik na of de verzegeling niet verbroken is.

2. Wrijf zachtjes een kleine hoeveelheid van Voltaren Emulgel Extra Sterk op de huid waar u pijn heeft. De benodigde hoeveelheid varieert afhankelijk van de grootte van de pijnlijke plek.
Normaal gesproken zal een hoeveelheid in de orde van grootte van een kers tot een walnoot voldoende zijn. U kunt een licht verkoelend effect waarnemen, wanneer u de gel inwrijft.

3. Veeg uw handen af na gebruik van de Voltaren Emulgel Extra Sterk met absorberend papier, behalve natuurlijk als uw handen de te behandelen plek waren, en was de handen vervolgens.
Het absorberend papier dient na gebruik in de vuilnisbak weggegooid te worden. 

4.[Klepdop]: Duw op de klep om de klepdop te sluiten. Verwijder indien nodig na gebruik de resterende gel op de klepdop met een katoenen handdoek of papieren doek totdat deze er schoon uitziet en deze droog is. Om de klepdop te sluiten, duw je de klep dicht met je vingers, kant van je hand of tegen een tafel of aanrecht totdat je een “klik” hoort. Hou de tube rechtop tijdens het openen en sluiten van de klepdop om te voorkomen dat de tube lekt. 

Wacht met een bad te nemen of te douchen totdat de Voltaren Emulgel Extra Sterk opgedroogd is.
Voltaren Emulgel Extra Sterk is enkel bedoeld voor uitwendig gebruik.

Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling: Werkzame stof: diclofenac diethylammonium
Hulpstoffen: butylhydroxytolueen, carbomeer, cocoylcaprylocapraat, diethylamine, isopropylalcohol, vloeibare paraffine, macrogolcetostearylether, oleylalcohol, propyleenglycol, parfum eucalyptus sting en gezuiverd water

RVG-nummer: 117734

Merk
Voltaren
Toedieningsvorm
Zalf
Actieve stof
Diclofenac
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
100 gram