Wellion Luna cholesterol teststrippen 10 stuks
Wellion Luna cholesterol teststrippen 10 stuks
Wellion Luna cholesterol teststrippen 10 stuks
Wellion Luna cholesterol teststrippen 10 stuks

Wellion Luna cholesterol teststrippen 10 stuks

65.0211
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 34,88
Inclusief BTW

Wellion Luna Cholesterol teststrips verpakt per 5 stuks voor de meting van uw cholesterol. Een hoog cholesterolgehalte in het bloed vergroot je kans op hart- en vaatziekten. Van een hoog cholesterol voel je niets. Daarom is het belangrijk om je cholesterol te laten meten.

 

Wellion Luna cholesterol strips kopen? Betrouwbare meting van cholesterol met Wellion Luna

Als u op zoek bent naar betrouwbare cholesterol teststrips om uw cholesterolwaarden te meten, dan zijn de Wellion Luna cholesterol strips de ideale keuze. Deze teststrips bieden nauwkeurige en betrouwbare metingen, waardoor u waardevolle informatie krijgt over uw cholesterolniveaus en uw cardiovasculaire gezondheid. Met de Wellion Luna cholesterol strips kunt u eenvoudig uw cholesterolwaarden controleren.

Waarom Wellion Luna cholesterol testers gebruiken?

Het meten van uw cholesterolniveaus is essentieel voor het behoud van een goede gezondheid. Hoge cholesterolwaarden kunnen het risico op hart- en vaatziekten verhogen. Hier zijn enkele redenen waarom u cholesterol testers, zoals de Wellion Luna cholesterol strips, zou moeten gebruiken:

  • Betrouwbaarheid: De Wellion Luna cholesterol testers bieden betrouwbare en consistente resultaten, zodat u op een accurate manier uw cholesterolwaarden kunt meten.
  • Gemak: Met de Wellion Luna cholesterol strips kunt u eenvoudig en snel uw cholesterolwaarden meten in het comfort van uw eigen huis.
  • Zelfmanagement: Met cholesterol testers kunt u zelf uw cholesterolwaarden monitoren en de controle over uw gezondheid in eigen handen nemen.
  • Preventie: Vroegtijdige detectie van hoog cholesterol kan u helpen om tijdig maatregelen te nemen om uw cholesterolniveaus te verlagen en uw gezondheid te verbeteren.
  • Behandelingsevaluatie: Als u al een behandeling voor hoog cholesterol ondergaat, kunnen cholesterol testers u helpen de effectiviteit van uw behandeling te evalueren en aanpassingen te maken indien nodig.

Welke waarden meten de Wellion Luna cholesterol strips?

De Wellion Luna cholesterol strips meten de concentratie van totaal cholesterol in uw bloed. Totaal cholesterol is een belangrijke marker voor het beoordelen van uw risico op hart- en vaatziekten. Het meten van uw cholesterolwaarden stelt u in staat om te weten of uw cholesterolniveaus binnen een gezond bereik liggen of dat er actie moet worden ondernomen om ze te verlagen.

Met de Wellion Luna cholesterol strips kunt u regelmatig uw cholesterolwaarden controleren en inzicht krijgen in uw cardiovasculaire gezondheid. Dit is vooral belangrijk als u risicofactoren heeft voor hart- en vaatziekten, zoals een familiegeschiedenis van hartziekten, hoge bloeddruk, diabetes of obesitas.

Bestel vandaag nog uw Wellion Luna cholesterol strips

Wilt u betrouwbare cholesterol teststrips van hoogwaardige kwaliteit? Bestel dan vandaag nog uw Wellion Luna cholesterol strips en zorg voor een nauwkeurige meting van uw cholesterolwaarden. Met de Wellion Luna cholesterol strips kunt u gemakkelijk uw cholesterolniveaus controleren en uw cardiovasculaire gezondheid verbeteren. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van Wellion Luna en neem de controle over uw cholesterolgehalte.

Wellion Luna cholesterol teststrippen zijn uitsluitend geschikt voor de Wellion Luna Duo en Wellion Luna Duo Style meters

Gebruik

  • Plaats een druppel bloed op de teststrip
  • Plaats de strip in de Chloesterol meter
  • U ontvangt de uitslag gelijk op het scherm van uw meter.

Waarom Cholesterol meten?

Een hoog cholesterolgehalte in het bloed vergroot je kans op hart- en vaatziekten. Van een hoog cholesterol voel je niets. Daarom is het belangrijk om je cholesterol te laten meten.

Fabrikant
Wellion
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Cholesterol
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: