Wellion Luna Duo Style

Wellion Luna Duo Style
50.0756 | EAN:
Nieuw Product

€ 12,00incl BTW

- +

 
Meer informatie

Een goede dag begint met een glimlach en de wetenschap dat u actief bezig bent voor uw gezondheid. Met de Wellion LUNA Duo Style bloedglucosemeter, kom ik niet alleen mijn bloedglucosewaarden te weten, maar ook mijn cholesterolwaarden – de Wellion LUNA Duo Style geeft mij beide.

Een handige vorm, het makkelijk leesbare scherm, een uitwerpknop voor gebruikte test strips en de antislip rubberen voetjes maken uw leven makkelijker. Dit maakt de Wellion LUNA Duo Style meter een betrouwbare partner in alle omstandigheden.

Door jaren van onderzoek en ontwikkeling is MED TRUST erin geslaagd om een meting te bieden met een hematocriet waarde tussen 25 en 60%. Deze nieuwe test strip technologie geeft accurate resultaten met verschillende bloedsamenstellingen. Goed voor uw veiligheid!

Door het grote display en extra grote cijfers zijn bloedglucose en cholesterol testresultaten makkelijk te lezen op het scherm. Veel mensen zullen van deze buitengewone leesbaarheid profiteren in het dagelijks leven.

Bovendien zijn er bloedglucose gemiddelden van 7, 14, 21 en 28 dagen beschikbaar. Een regelmatige analyse van bloedglucose gemiddelden stelt u in staat om uw diabetes behandeling te verbeteren en helpt u om op een juiste manier te reageren op de resultaten.

360 bloedglucose testresultaten en 50 cholesterol testresultaten worden opgeslagen in het geheugen.

Inhoud startpakket:

  • 1 Wellion LUNA Duo Style meter
  • 1 Wellion Opbergtasje
  • 1 Wellion Prikpen
  • 10 Wellion Lancetten
  • 10 Glucose Teststrippen

Let op: Cholesterol teststrippen dient u apart bij te bestellen

 
Gegevensblad
MerkWellion

Schrijf als eerste uw beoordeling !

Klantbeoordelingen en beoordelingen

Niemand heeft nog geen beoordeling geplaatst
in deze taal

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa