Cederroth 51011005 brandwondengel 100 ml

Cederroth 51011005 brandwondengel 100 ml

51011005
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 18,72
Inclusief BTW

 

Cederroth Brandwondenspray 100 ml Kopen - Directe verkoeling voor brandwonden

Bent u op zoek naar een snelle en effectieve manier om brandwonden te behandelen en verkoeling te bieden? Overweeg dan om de Cederroth brandwondenspray 100 ml aan te schaffen.

Effectieve pijnstillende werking bij kleinere brandwonden. Op water gebaseerde gel voor kleinere verbrandingen, brandwonden en zonnebrand. Fungeert als een tijdelijke beschermende barrière die de huid koelt en kalmeert en daarmee de pijn vermindert. Gel in een aerosolfles.

Breng direct na de verbranding rijkelijk gel aan op het aangedane gebied. Koel de brandwond 15-20 minuten. Kan ook voor kinderen worden gebruikt.

Wanneer heeft u brandwondenspray nodig?

De Cederroth Brandwondenspray is waardevol in verschillende situaties, zoals:

  1. Huishoudelijke Ongelukken: Bij kleine brandwonden door hete vloeistoffen, stoom of hete voorwerpen biedt de brandspray directe verkoeling en verlichting.

  2. Koken en Keukenongelukken: Als u zich verbrandt tijdens het koken, is het belangrijk om snel te handelen. De brandwondenspray helpt om de pijn te verminderen en verdere schade te voorkomen.

  3. Buitenactiviteiten: Tijdens outdoor-activiteiten zoals kamperen en barbecueën kan de brandspray van Cederroth van onschatbare waarde zijn voor het behandelen van kleine brandwonden.

Waarom Kiezen voor Cederroth?

  1. Snelle Verkoeling: De Cederroth Brandwondenspray biedt onmiddellijke verkoeling en verlichting bij brandwonden, waardoor het ongemak en de schade worden verminderd.

  2. Effectieve Behandeling: Deze brandspray bevat Cederroth Burn Gel, een geavanceerde formule die speciaal is ontworpen om brandwonden te behandelen en te verzachten.

  3. Deskundigheid van Cederroth: Cederroth is een bekend merk dat al tientallen jaren betrouwbare EHBO-oplossingen biedt. U kunt erop vertrouwen dat u hoogwaardige zorgproducten ontvangt.

Bestel nu uw Cederroth brandwondenspray

Bescherm uzelf en uw dierbaren tegen de pijn van brandwonden met de Cederroth brandwondenspray. Of het nu gaat om een ongeluk in de keuken, tijdens buitenactiviteiten of ergens anders, deze brandspray biedt directe verkoeling en verlichting. Bestel vandaag nog en vertrouw op de deskundigheid en kwaliteit van Cederroth. Ga voor verlichting, ga voor zorg, kies voor de Cederroth brandwondenspray.

Specificatie Cederroth 51011005 brandwondenspray 100 ml

  • Merk: Cederroth
  • Cederroth artikelnummer: 51011005
  • Inhoud: 100 ml
 

Klanten die dit product kochten, kochten ook: