Catalogus

Geactiveerde filters:
  Kleur
  BTW
  Inhoud
  Geschikt voor
  Absorptieniveau

  Incontinentie Inlegger 

  Incontinentie Inlegger kopen? Incontinentie inleggers zijn de meest voorhand liggende hulpmiddelen bij het verlies van Urine of ontlasting voor man of vrouw. Op deze pagina vindt u een ruim assortiment inleggers van bekende merken als Tena, Abena en Attends.

  Heeft u vragen u kan bij ons terecht voor persoonlijk en gericht advies op het gebied van incontinentie inleggers en luiers.

  • Incontinentie Inlegger Unisex
   Incontinentie Inlegger Unisex

   Attends Inlegger kopen? Last van urineverlies? De Incontinentie inlegger van Tena of Attends zorgen voor een discreet oplossend probleem tegen druppels en scheutjes. Ook geschikt voor het opvangen van grote hoeveelheden vocht. Geschikt voor zowel heren als dames en verkrijgbaar in verschillende maten.

  • Incontinentie Inlegger Man
   Incontinentie Inlegger Man

   Attends inlegger man kopen? Attends inleggers zorgen voor een comfortable en discrete manier van dragen. Ontwikkeld voor mannen met licht tot matig urineverlies. De absorende kern van de inlegger zorgt voor een veilige basis tegen het doorlekken en zorgt voor een comfortable droge huid gedurende de dag.

  • Incontinentie Inlegger Vrouw
   Incontinentie Inlegger Vrouw

   Incontinentie inlegger vrouw kopen? Attends inleggers zorgen voor een comfortable en discrete manier van dragen. Ontwikkeld voor vrouwen met licht tot zwaar urineverlies. De absorende kern van de inlegger zorgt voor een veilige basis tegen het doorlekken en zorgt voor een comfortable droge huid gedurende de dag.

  No products

  To be determined Shipping
  € 0,00 Total

  Kassa

  ClickCease