Veroval BPU22 Compact bovenarmbloeddrukmeter
Veroval BPU22 Compact bovenarmbloeddrukmeter
Veroval BPU22 Compact bovenarmbloeddrukmeter
Veroval BPU22 Compact...
Veroval BPU22 Compact...
Veroval BPU22 Compact...

Veroval BPU22 Compact bovenarmbloeddrukmeter

HT.9254222
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 32,61
Inclusief BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 5% € 8,15
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 5% € 30,98
 

Veroval BPU22 bovenarmbloeddrukmeter: nauwkeurigheid en gemak voor uw gezondheid

Waarom kiezen voor de bovenarmbloeddrukmeter van Veroval/Hartmann?

Een betrouwbare bloeddrukmeter is essentieel voor het monitoren van uw gezondheid, vooral als u risico loopt op hypertensie (hoge bloeddruk) of andere cardiovasculaire aandoeningen. De Veroval BPU22 bovenarmbloeddrukmeter van Hartmann is een uitstekende keuze en biedt tal van voordelen voor nauwkeurige metingen en gebruiksgemak.

Hartritmestoornissen detecteren en weergeven

  1. Geïntegreerde Hartritmecontrole: Een van de opvallende kenmerken van de Veroval BPU22 is het vermogen om hartritmestoornissen te detecteren en weer te geven op het scherm. Dit is een waardevolle functie, vooral voor mensen die vatbaar zijn voor dergelijke aandoeningen.
  2. Groot Display: Het apparaat is uitgerust met een groot, gemakkelijk af te lezen scherm. Dit zorgt voor duidelijke en directe weergave van uw bloeddrukmetingen, wat vooral handig is voor gebruikers van alle leeftijden.

Controle van de manchetbevestiging

  1. Manchetbevestigingscontrole: Om ervoor te zorgen dat uw metingen nauwkeurig zijn, heeft de Veroval BPU22 een ingebouwde manchetbevestigingscontrole. Dit geeft aan of de manchet correct is aangebracht, wat resulteert in betrouwbaardere metingen.

Eenvoudige interpretatie met verkeerslichtsysteem

  1. Verkeerslichtsysteem: Het apparaat maakt gebruik van een verkeerslichtsysteem om meetwaarden te analyseren. Hierdoor kunt u snel begrijpen of uw bloeddruk binnen een gezond bereik valt of dat er aandachtspunten zijn.

Geheugenplaatsen voor u en uw partner

  1. Ruime Geheugenopslag: Met maar liefst 200 geheugenplaatsen kunt u uw metingen eenvoudig bijhouden. Het apparaat biedt opslagruimte voor 2 gebruikers, elk met 100 geheugenplaatsen. Dit is ideaal voor het volgen van de gezondheid van zowel uzelf als uw partner.

Compleet pakket met accessoires

  1. Inclusief manchet en Batterijen: Bij aankoop van de Veroval BPU22 ontvangt u een universele bovenarmmanchet (geschikt voor armomtrekken van 22 tot 42 cm), 4 x 1,5 V AA-batterijen, een handige bewaartas en een handleiding met garantiecertificaat. Alles wat u nodig heeft voor direct gebruik wordt meegeleverd.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid met de Veroval bloeddrukmeter

  1. 3 Jaar Garantie: De Veroval BPU22 bovenarmbloeddrukmeter wordt geleverd met een garantie van 3 jaar. Dit benadrukt het vertrouwen van de fabrikant in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van het product.

Voor uw gezondheid en gemoedsrust

Het regelmatig meten van uw bloeddruk is van cruciaal belang om hypertensie en andere gezondheidsproblemen tijdig op te sporen. Met de Veroval BPU22 bovenarmbloeddrukmeter kunt u dit gemakkelijk en nauwkeurig doen. Of u nu een individu bent dat zijn gezondheid wil volgen of een professional in de gezondheidszorg, dit apparaat biedt de nodige functies en betrouwbaarheid om aan uw behoeften te voldoen.

Veroval bloeddrukmeter kopen?

De Veroval BPU22 bovenarmbloeddrukmeter van Hartmann is een slimme keuze voor iedereen die zijn bloeddruk wil meten op een betrouwbare en gemakkelijke manier. Met functies zoals hartritmestoornisherkenning, een groot scherm en een geheugenopslag voor meerdere gebruikers, biedt dit apparaat alles wat u nodig heeft voor nauwkeurige en handige metingen. Kies voor gemoedsrust en bescherm uw gezondheid met de Veroval BPU22 bovenarmbloeddrukmeter.

Merk
Veroval
Fabrikant
Hartmann
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
Garantie
3 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Koppelmogelijkheden
Niet Koppelbaar
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
1 Stuks
Detectie Onregelmatige Hartslag
Ja

Bijbehorende producten