Multistix Urine Strips 10 SG 100 stuks

Multistix Urine Strips 10 SG 100 stuks

UR.10.0110
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 21,26
Inclusief BTW

Siemens 2300 Multistix 10 SG Urine teststrips voor het meten van glucose, eiwit, bloed, nitriet, leukocyten, ketonen, urobilinogeen, bilirubine, pH. 

 

 

Multistix urine strips kopen? Betrouwbare urineanalyse met Siemens

Waarom Siemens urine strips?

Als je op zoek bent naar betrouwbare urine strips voor een nauwkeurige urineanalyse, dan zijn de Multistix urine strips van Siemens de ideale keuze. Siemens is een gerenommeerd merk in de medische sector en staat bekend om zijn hoogwaardige producten en geavanceerde diagnostische oplossingen. De Multistix urine strips van Siemens zijn speciaal ontworpen om snel en eenvoudig belangrijke informatie over je gezondheid te verkrijgen. Ze bieden een uitgebreid panel van parameters waarmee je diverse waarden in je urine kunt meten. Deze strips zijn geschikt voor zowel professioneel gebruik in een klinische omgeving als voor persoonlijk gebruik thuis.

Welke waarden meten de Multistix Urine strips?

De Multistix urine strips meten verschillende waarden in je urine, waaronder:

  • Glucose: De aanwezigheid van glucose in de urine kan wijzen op een verhoogde bloedsuikerspiegel. Dit kan een indicator zijn van diabetes of andere gezondheidsproblemen.
  • Bilirubine: Bilirubine is een pigment dat wordt geproduceerd bij de afbraak van rode bloedcellen. Verhoogde niveaus kunnen wijzen op lever- of galblaasproblemen.
  • Ketonen: Ketonen worden geproduceerd wanneer het lichaam vetten verbrandt in plaats van glucose. Verhoogde ketoneniveaus kunnen duiden op een tekort aan insuline, uitdroging of een metabole aandoening.
  • Bloed: De aanwezigheid van bloed in de urine kan wijzen op verschillende aandoeningen, zoals een urineweginfectie, nierstenen of een nieraandoening.
  • pH-waarde: De pH-waarde geeft de zuurgraad van je urine aan. Een normale pH-waarde ligt tussen 4,6 en 8,0. Afwijkingen kunnen wijzen op een verstoorde zuur-basebalans in het lichaam.
  • Eiwit: Verhoogde eiwitniveaus in de urine kunnen wijzen op nierproblemen of andere aandoeningen.
  • Nitriet: Nitriet in de urine kan duiden op een urineweginfectie.
  • Leukocyten: Verhoogde niveaus van leukocyten in de urine kunnen wijzen op een infectie in de urinewegen.

Het gebruik van de Multistix urine strips is eenvoudig. Je dompelt de strip gewoon in een monster van je urine en observeert de kleurveranderingen op de strip volgens de bijgeleverde instructies. Binnen enkele minuten kun je de resultaten aflezen en waardevolle informatie verkrijgen over je gezondheid.

Bestel nu je Siemens Multistix urine strips voor betrouwbare urineanalyse

Wil je betrouwbare urineanalyse uitvoeren en belangrijke waarden in je urine meten? Bestel nu je Siemens Multistix urine strips en ervaar de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van deze hoogwaardige strips. Wacht niet langer en bestel vandaag nog je Siemens Multistix urine strips voor een grondige urineanalyse en een beter inzicht in je gezondheid.

De Multistix® 10 SG strip is de betrouwbare test voor detectie van een breed scala aan omstandigheden zoals urineweginfecties (UTI1) diabetes en nieraandoeningen. Nauwkeurig meten voor een breder klinisch inzicht in de gezondheid van een patiënt.

Zie ons informatie blok Parameter Urine om te zien welke waarden u kan meten met welke Urine Strip.

Fabrikant
Siemens
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Urine
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
100 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: