Thermoval Rapid thermometer
Thermoval Rapid thermometer
Thermoval Rapid thermometer
Thermoval Rapid thermometer

Thermoval Rapid thermometer

HT.925031
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 8,41
Inclusief BTW

 

Thermoval Rapid thermometer: Snel en nauwkeurig koorts meten

Waarom kiezen voor de Thermoval Rapid thermometer?

Een betrouwbare thermometer is essentieel voor het meten van koorts en het bewaken van de gezondheid van uzelf en uw gezin. De Thermoval Rapid thermometer biedt snelheid, precisie en gebruiksgemak, waardoor het de ideale keuze is voor het meten van lichaamstemperatuur.

Snel en efficiënt de temperatuur meten met de Thermoval Rapid

 1. Korte Meettijd: De Thermoval Rapid thermometer is een elektronische koortsthermometer met een opmerkelijk korte meettijd van slechts ongeveer 10 seconden. Dit maakt het ideaal voor zowel volwassenen als kinderen, vooral als u snel een nauwkeurige meting nodig heeft.
 2. Extra Groot Scherm: Het thermometerdisplay is extra groot en gemakkelijk af te lezen. U kunt de gemeten temperatuur snel en duidelijk zien, zelfs in omstandigheden met weinig licht.
 3. Handig Akoestisch Signaal: Deze thermometer is voorzien van een akoestisch signaal dat aangeeft wanneer u de meting kunt starten en wanneer de meting is voltooid. Dit zorgt voor een nog eenvoudiger gebruik en voorkomt dat u de meting mist.
 4. Praktische Geheugenfunctie: De Thermoval Rapid thermometer slaat de laatste meting op, zodat u de voortgang van de lichaamstemperatuur over de tijd kunt volgen. Dit is handig bij het monitoren van koorts of het delen van informatie met medische professionals.
 5. Duurzaam en Betrouwbaar: Deze thermometer is waterdicht en schokbestendig, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik en mogelijke ongelukken. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid ervan.
 6. Hygiënisch Ontwerp: De Thermoval Rapid thermometer kan gemakkelijk worden ontsmet, wat essentieel is om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Dit zorgt voor een hygiënisch gebruik, vooral als de thermometer door meerdere personen wordt gebruikt.
 7. Langdurige Energiebron: Deze thermometer wordt geleverd met een vervangbare longlife-batterij, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over lege batterijen op het moment dat u ze het meest nodig heeft.

Geschikt voor verschillende meetmethoden

De Thermoval Rapid thermometer is geschikt voor orale, axillaire (onder de oksel) en rectale metingen van de lichaamstemperatuur. Dit maakt het veelzijdig en geschikt voor gebruik bij alle leden van uw gezin.

De Thermoval Rapid thermometer is de perfecte metgezel voor snelle en nauwkeurige koortsmetingen. Met zijn korte meettijd, extra groot scherm, akoestische signalen en duurzaamheid is het een thermometer die aan al uw behoeften voldoet. Bewaak de gezondheid van uw gezin met vertrouwen en kies voor de Thermoval Rapid thermometer voor nauwkeurige metingen van lichaamstemperatuur, elke keer weer.

Productspecificaties Thermoval Rapid thermometer

 • Hartmann artikelcode: 925031
 • Inclusief opbergdoos en gebruiksaanwijzing
 • Temperatuur worden weergegeven in °C
 • LCD display
 • Afneembaar batterijklep
 • 3 jaar garantie
Kleur
Wit
Fabrikant
Hartmann
Garantie
3 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Mondthermometer
Rectaal thermometer
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: