Wellion LUNA urinezuur strips 10 stuks

Wellion LUNA urinezuur strips 10 stuks

WL.UR10
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 35,07
Inclusief BTW

 

Wellion LUNA urinezuur teststrips kopen

Ontdek de betrouwbaarheid en het gemak van het meten van je urinezuurniveau met de Wellion LUNA Urinezuur Teststrips, speciaal ontworpen voor gebruik met de Wellion Luna Trio meter. Dit veelzijdige apparaat, bekend om zijn grote display en eenvoudige bediening, biedt je de mogelijkheid om naast bloedglucose en cholesterol nu ook je urinezuur te meten. De benodigde teststrips voor glucose en cholesterol zijn apart verkrijgbaar, waardoor je jouw gezondheid op een uitgebreide manier kunt monitoren.

Een te hoog urinezuurniveau in het lichaam kan leiden tot de vorming van kristallen in de gewrichten, wat ontstekingen en jicht kan veroorzaken. Met de Wellion LUNA Urinezuur Teststrips kun je dit risico beheersen door regelmatig je niveau te controleren.

Elke verpakking bevat 10 teststrips, een codestrip voor de stripcoderingsprocedure en een handleiding, waardoor je direct aan de slag kunt. De meter levert binnen slechts 15 seconden resultaat en vereist slechts 1 µL bloed voor een test. Dankzij de automatische codering en plasma-kalibratie is elke meting nauwkeurig en betrouwbaar.

Kies voor de Wellion LUNA Urinezuur Teststrips en neem de controle over je gezondheid. Bestel nu en ervaar het gemak van thuis monitoren met vertrouwen en precisie.

Productspecificaties Wellion Luna urinezuur 10 strips

  • Merk: Wellion
  • Inhoud: 10 stuks
  • Meeteenheid: Urine
  • Resultaattijd: Binnen 30 seconden
Merk
Luna
Fabrikant
Wellion
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Meting
Urine
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
10 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: