Combur 9 Urine Strips 100 Stuks

Combur 9 Urine Strips 100 Stuks

SV.C1291
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 29,95
Inclusief BTW

Roche Combur 9 Urine teststrips voor het meten van uw eiwit, glucose, nitriet, pH, bloed, ketonen, bilirubine, urobilinogeen en leukocyten. Meest gebruikte urine analyse strips in thuisgebruik, laboratoria en huisartsenpraktijken wereldwijd. 

 

Combur 9 urine strips kopen? Betrouwbare urineanalyse met Roche Combur 9

Bent u op zoek naar hoogwaardige urine teststrips waarmee u verschillende waarden in uw urine kunt meten? Dan zijn de Combur 9 urine strips van Roche de perfecte keuze. Deze strips bieden een snelle en betrouwbare analyse van diverse parameters, waardoor ze geschikt zijn voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik in de medische sector. Met de Combur 9 urine strips kunt u gemakkelijk en nauwkeurig belangrijke informatie verkrijgen over uw gezondheidstoestand.

Waarom Roche Combur 9 urine strips gebruiken?

Roche Combur 9 urine strips zijn speciaal ontworpen om een uitgebreide analyse van diverse belangrijke parameters in uw urine uit te voeren. Deze strips meten de volgende waarden:

 • pH-waarde: om de zuurgraad van uw urine te meten en eventuele afwijkingen op te sporen.
 • Proteïne: om de aanwezigheid van eiwitten in uw urine te controleren en mogelijke problemen met de nieren of urinewegen te detecteren.
 • Glucose: om de bloedsuikerspiegel te controleren en afwijkingen te detecteren die kunnen wijzen op diabetes.
 • Ketonen: om de aanwezigheid van ketonen in uw urine te controleren, wat kan duiden op een tekort aan insuline of andere stofwisselingsstoornissen.
 • Bilirubine: om de aanwezigheid van bilirubine in uw urine te controleren en eventuele leverproblemen op te sporen.
 • Urobilinogeen: om de aanwezigheid van urobilinogeen in uw urine te controleren en mogelijke problemen met de lever, galwegen of afbraak van rode bloedcellen te detecteren.
 • Nitriet: om de aanwezigheid van nitriet in uw urine te controleren, wat kan duiden op een urineweginfectie.
 • Leukocyten: om het aantal witte bloedcellen in uw urine te meten, wat kan wijzen op een ontsteking of infectie in de urinewegen.
 • Ascorbinezuur: om de aanwezigheid van vitamine C in uw urine te meten, wat van invloed kan zijn op de betrouwbaarheid van andere testresultaten.

Met de Combur 9 urine strips van Roche kunt u dus een grondige analyse van uw urine uitvoeren en waardevolle informatie over uw gezondheid verkrijgen. Of u nu uw gezondheid thuis wilt monitoren of een professional bent in de medische sector, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en precisie van de Combur 9 urine strips.

Gebruiksaanwijzing voor Roche Combur 9 urine strips

Het gebruik van de Roche Combur 9 urine strips is eenvoudig en vereist geen speciale training. Volg gewoon de onderstaande stappen:

 1. Vang een monster van uw urine op in een schoon en droog opvangbakje.
 2. Dompel de Combur 9 urine strip gedurende de aangegeven tijd (meestal enkele seconden) in de urine.
 3. Verwijder de strip en schud voorzichtig om overtollige urine af te schudden.
 4. Wacht enkele minuten tot de kleuren op de strip verschijnen.
 5. Vergelijk de kleuren op de strip met de kleurenschaal op de verpakking om de waarden te bepalen.

Let op dat de gebruiksinstructies per product kunnen verschillen, dus raadpleeg altijd de bijgevoegde handleiding voor gedetailleerde informatie.

Bestel vandaag nog uw Roche Combur 9 urine strips

Met de Roche Combur 9 urine strips kunt u gemakkelijken nauwkeurig waardevolle informatie over uw gezondheid verkrijgen. Bestel vandaag nog uw Roche Combur 9 urine strips en maak uw gezondheidscontrole compleet. Of u nu thuis uw gezondheid wilt monitoren of een professional bent in de medische sector, u kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en precisie van de Combur 9 urine strips. Zorg voor een effectieve en gemakkelijke urineanalyse met de kwaliteitsproducten van Roche.

De Combur 9 test van Roche is de meest gebruikte strip voor een snelle analyse van urine op pathologische afwijkingen. Via een kleurverandering op de strip worden zelfs de meest kleine pathologische afwijkingen of veranderingen zichtbaar. De Combur urine strips van Roche staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid.

Gebruik

 • Dip de stip in de urine of testvloeistof.
 • Lees de uitslag af aan de hand van het schema op het potje. 
Merk
Combur
Fabrikant
Roche
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Taal Handleiding
NL
Meting
Urine
Prijs
€ 20,00 - € 29,99
Inhoud
100 Stuks

Klanten die dit product kochten, kochten ook: