Freestyle Libre sensor 3
Freestyle Libre sensor 3
Freestyle Libre sensor 3
Freestyle Libre sensor 3
Freestyle Libre sensor 3
Freestyle Libre sensor 3
Freestyle Libre sensor 3
Freestyle Libre sensor 3

Freestyle Libre sensor 3

FL.000374
Op voorraad
€ 99,95
Inclusief BTW

 

Freestyle Libre 3 kopen: De nieuwe standaard in contactloos suiker meten

Het beheren van diabetes kan een uitdaging zijn, maar moderne technologieën hebben het leven van mensen met diabetes aanzienlijk verbeterd. Een van de meest opmerkelijke innovaties is de Freestyle Libre 3 glucose sensor van Abbott. In dit uitgebreide artikel zullen we ontdekken waarom de Freestyle Libre 3 de nieuwe standaard is geworden voor contactloos suiker meten en waarom het een essentiële tool is voor mensen met diabetes.

Realtime glucoseresultaten van minuut tot minuut

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van de Freestyle Libre 3 is de mogelijkheid om realtime glucoseresultaten van minuut tot minuut rechtstreeks op je smartphone af te lezen. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent over je glucosewaarden zonder dat je extra apparatuur nodig hebt. Het gemak van directe toegang tot je glucoseresultaten kan niet genoeg worden benadrukt, want het stelt je in staat om snel in te grijpen en de juiste maatregelen te nemen om hypo's te voorkomen.

De kleinste en dunste glucosesensor van Abbott

De Freestyle Libre 3 is niet alleen baanbrekend vanwege zijn functionaliteit, maar ook vanwege zijn compacte formaat. Deze glucose sensor is kleiner dan twee munten van 5 cent op elkaar gestapeld, wat betekent dat hij bijna onzichtbaar is wanneer hij is aangebracht. Dit is een enorme verbetering ten opzichte van eerdere modellen en zorgt voor extra comfort voor de gebruiker. Het feit dat de sensor zo klein en dun is, betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ongemak of beperkingen bij dagelijkse activiteiten.

Eenvoudig aan te brengen en te gebruiken

De Freestyle Libre 3 wordt geleverd met een vernieuwde applicator die het aanbrengen van de sensor snel en eenvoudig maakt. Dit betekent dat je de sensor zonder gedoe kunt plaatsen, zonder dat je speciale vaardigheden of hulp nodig hebt. Bovendien is het gebruik van de Freestyle Libre 3 net zo eenvoudig als het lezen van een bericht op je smartphone. De intuïtieve interface maakt het gemakkelijk om je glucoseresultaten te bekijken en te begrijpen, zelfs als je niet technisch bent onderlegd.

Onovertroffen nauwkeurigheid gedurende 14 dagen

Een van de meest essentiële eigenschappen van een glucose sensor is de nauwkeurigheid van de metingen. De Freestyle Libre 3 biedt onovertroffen nauwkeurigheid gedurende 14 dagen, vooral in het lage glucosebereik. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de precisie van de sensor, zelfs wanneer je glucosewaarden kritisch zijn. Betrouwbare metingen zijn van onschatbare waarde bij het nemen van beslissingen over je diabetesmanagement.

Betrouwbare optionele glucosealarmen

Veiligheid staat voorop bij de Freestyle Libre 3. Daarom zijn betrouwbare optionele glucosealarmen beschikbaar. Deze alarmen waarschuwen je onmiddellijk als je glucosewaarden te laag of te hoog zijn. Dit is vooral belangrijk voor mensen die moeite hebben met het opmerken van hypo's of hyperglycemieën. De Freestyle Libre 3 zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van je glucosestatus en helpt je om snel actie te ondernemen wanneer dat nodig is.

Eenvoudig delen van glucosemetingen

Het delen van je glucosemetingen met zorgverleners of verzorgers is een integraal onderdeel van effectief diabetesmanagement. De Freestyle Libre 3 maakt dit eenvoudig mogelijk door verbinding te maken met LibreView en/of LibreLinkUp. Met deze functies kun je eenvoudig je glucoseresultaten delen en bespreken met je arts, diabeteseducator of geliefden. Dit zorgt voor een betere samenwerking en ondersteuning bij het beheren van je diabetes.

Wat is het verschil tussen de Freestyle Libre 2 en Freestyle Libre 3?

Het is begrijpelijk dat je misschien vragen hebt over het verschil tussen de Freestyle Libre 2 en de Freestyle Libre 3. Hoewel beide producten van Abbott zijn en tot dezelfde productlijn behoren, zijn er enkele belangrijke verschillen:

  • Frequentie van Glucosemetingen: De Freestyle Libre 2 meet je glucosewaarden om de 15 minuten, terwijl de Freestyle Libre 3 dit elke minuut doet. Dit zorgt voor een nog gedetailleerder beeld van je glucoseschommelingen.

  • Grootte en Comfort: De Freestyle Libre 3 is kleiner en dunner dan de Freestyle Libre 2, wat zorgt voor meer comfort en discretie.

  • App Connectiviteit: De Freestyle Libre 3 maakt verbinding met je smartphone via de FreeStyle Libre 3-app, terwijl de Freestyle Libre 2 verbinding maakt via de FreeStyle LibreLink-app.

  • Optionele Glucosealarmen: De Freestyle Libre 3 biedt betrouwbare optionele glucosealarmen, terwijl de Freestyle Libre 2 deze functie niet heeft.

  • Duur van de Sensor: Beide sensoren kunnen tot 14 dagen gedragen worden.

Gratis download van de FreeStyle Libre 3-app

Een van de grootste voordelen van de Freestyle Libre 3 is dat je de FreeStyle Libre 3-app gratis kunt downloaden◊. Deze app is gebruiksvriendelijk en biedt je een handige manier om je glucoseresultaten bij te houden en te beheren. Met de app kun je je glucosemetingen eenvoudig delen met zorgverleners en je hebt toegang tot optionele glucosealarmen voor extra gemoedsrust.

De Freestyle Libre 3 - Essentieel voor diabetesmanagement

De Freestyle Libre 3 van Abbott is een revolutie in diabetesmanagement. Met zijn mogelijkheid om realtime glucoseresultaten van minuut tot minuut rechtstreeks op je smartphone te tonen, onovertroffen nauwkeurigheid, betrouwbare glucosealarmen en eenvoudige deelopties, is het de ultieme keuze voor mensen met diabetes. Het biedt niet alleen gemak en comfort, maar ook de gemoedsrust dat je altijd op de hoogte bent van je glucosestatus. Waarom zou je genoegen nemen met minder als je de Freestyle Libre 3 kunt gebruiken om je diabetes effectiever te beheren? Bestel vandaag nog de Freestyle Libre 3 en neem de controle over je diabetes in eigen handen. Je gezondheid verdient het beste, en de Freestyle Libre 3 levert dat en nog veel meer.

Inhoud

  • Sensorapplicator
  • Sensorverpakking (steriel)
  • Handleiding
  • 2 alcoholdeppers
Koppelbaar met PC/Telefoon
Ja
Merk
Freestyle
Kleur
Wit
Fabrikant
Abbott
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Medisch Hulpmiddel
Ja
Meting
Glucose
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: